قراردهی 

جوجه ها 

– پس از تحویل جوجه ها باید فورا در محدوده جوجه ریزی تخلیه شوند ، باقی ماندن به مدت طولانی در جعبه ها موجب کم شدن بیشتر آب تن پرنده ها می گردد که این موضوع در نهایت ارتقا تلفات اول و کاهش پتانسیل رشد را به دنبال خواهد داشت سازه براین جوجه ها بایستی در اسرع وقت از باکس ها در گوشه و کنار آبخوریها تخلیه شوند . 

ماشین جوجه کشی

– 

در مدت تحویل گله می بایست کلیه کارکنان مرغداری قرنطینه و بهداشت را رعایت کرده لباسهای متحدالشکل و چکمه پاک و عاری از آلودگی بپوشند 

– آن‌گاه از تخلیه جوجه ها جعبه های حمل جوجه باید سریعا از سالن مرغداری خارج شده و معدوم شوند . 


– سیستم تهویه به هنگام ورود جوجه ها باید خاموش باشد . 


– پس از تخلیه جوجه ها باید رفتار آن‌ها به اعتنا ذیل ارزیابی و در اختیار گرفتن قرار گیرد ( معمولا 6 ساعت آنگاه از ورود، جوجه ها آرام می گیرند) . 


– همه اطلاعات گله باید به طور بی نقص تصویب شوند ( نژاد جوجه ها ، مورخ هچ جوجه ها، وزن جوجه ها در هنگام ورود به سالن پرورش، مورخ تحویل جوجه ها ، خصوصیات کارخانه جوجه کشی و …) . 


– لازم میباشد جوجه های وازده ، فلج ، زخمی و دارنده شکل غیر ارگانیک سریعا از گله حذف شوند، چون نگهداری آنها فقط سبب ارتقاء هزینه خواهد شد و اندازه تولیدشان هم اندک خواهد بود واین برنامه باید در ارتفاع عصر پرورش به طور مرتب انجام شود . 


– نمونه برداری و خونگیری از گله جهت ارسال به آزمایشگاه برای اطلاع از وجود مایکوپلاسماها ، سالمونلاها و همچنین تیتراسیون و… با دقت به برنامه ریزی مدون بطور منظم انجام شود . 


– 

چکیده که در سالن برای پرنده ها در لحاظ گرفته می شود بایستی آسان ، گرم ، پاک و بهداشتی باشد وبتواند از جوجه های تازه متولد گردیده به خیر و خوبی حفظ نماید 



رئیس 

منابع حرارتی 

– سیستم تنظیم حرارت تن جوجه های گوشتی نابالغ تکامل یافته نمی‌باشد و توانا به تهیه و تنظیم حرارت بدن خویش در مواجهه با هوای بیرون از دستگاه جوجه کشی نیستند ، براین اساس تنظیم حرارت مطلوب مقام طیور گوشتی در طی هفته نخستین عصر پرورش از اهمیت خاصی برخوردار است ، به این مراد اضطراری می باشد گذشته از ورود جوجه ها دمای سالن را به حد مناسب رساند . 


– در روز اول حرارت مطلوب دستگاههای گرم کننده تالار در 5 سانتیمتری بستر بایستی 32-30 مرتبه سانتیگراد ودر اواخر هفته نخستین 29-28 سکو سانتیگراد باشد . 


– برای این که جوجه ها مضاعف از منشاء حرارتی( مامان مصنوعی) دور نشوند گوشه و کنار دستگاه های گرم کننده را حصاربندی می کنند .حصار در مسافت 80 تا 90 سانتیمتری از دستگاه گرم کننده به طور دایره‌ایی نصب می شود . 


– 

اخلاق جوجه ها شایسته ترین نماد برای مناسب بودن مرتبه حرارت سالن می باشد ، به طوریکه از طریق روش پخش آنها در محدوده جوجه ریزی می توان به اندازه درجه حرارت محل رشد جوجه ها پی پیروزی که به رخ تحت می باشد : 

1- دمای مطلوب : جوجه های شاداب با پراکندگی یکنواخت در محدوده جوجه ریزی دیده می شوند . 


2- دمای خیلی بالا: جوجه هااز دستگاه گرم کننده فاصله می گیرند و در این حالت ساکت ، درحال نفس نفس زدن وسرو پر و بال افتاده میباشند . 


3- دمای خیلی پایین: جوجه ها در پایین دستگاه گرم کننده توده می شوند ، پرسر وصدا وصدای آزار دهنده دارند . 


4- کوران هوا: در این موقعیت جوجه ها در ناحیه ایی خاص از محدوده جوجه ریزی ازدحام می نمایند . 


معمولا برای اطمینان بدون نقص از این که جوجه ها گرمای قابل قبولی را اخذ می نمایند بایستی دماسنجهای تالار و همینطور ترموستاتهای دستگاههای گرم کننده را در اختیار گرفتن کرده و ازصحت کارکردشان اطمینان حاصل نمود . 


– به طور معمول دماسنج ها و ترموستاتها بایستی در 20 سانتیمتری بالای سر جوجه ها قرار گیرند . 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Paul financial Deb عکس فانتزي و متحرک آموزش برنامه نویسی|سئو و طراحی سایت خاطراتِ آنلاین دانلود کتاب و خلاصه کتاب تقویت حافظه رباعی انتظار